Yliteippaus.fi - Autoteippien verkkokauppa

Yritykset voivat esitellä tuotteitaan täällä
Vastaa Viestiin
Yliteippaus.fi
Viestit: 2
Liittynyt: 8.12.2020 15:40

Yliteippaus.fi - Autoteippien verkkokauppa

Viesti Kirjoittaja Yliteippaus.fi » 8.12.2020 16:08

Yliteippaus.fi verkkokaupassa myydään autojen yliteippausteippejä, tummennuskalvoja ja ajovalokalvoja. Autoteippien laaja valikoima koostuu OptiContin, Mactacin, Averyn ja 3M:n autoteipeistä.

Kaikki teipit on mahdollista asentaa itse. Ensikertalaiselle OptiCont teipit ovat hyvä vaihtoehto edullisen hinnan ja hyvän venyvyyden ansiosta. Sivuiltamme löydät autoteippaamisen oppaan, joka antaa kaiken tiedon, jota asentamiseen tarvitset.

Avery Dennisonin teipit puolestaan tarjoavat huippuluokan laatua. Yliteippaus.fi:stä löydät koko valikoiman autoteippejä.

Uusi laatutuotteemme OptiCont TPU lamppukalvo on nyt myös lisätty verkkokauppaamme. Sitä on saatavilla kolmella eri sävyllä. Uusi lamppukalvo erottuu perinteisistä PVC-ajovalokalvoista erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. OptiCont TPU ajovalokalvot pysyvät puhtaina ja kirkkaina veden hylkivyyden ja kestävyyden ansiosta. Kestävyyttä tuo kalvon paksuus (152 mikronia) ja sen ansiosta kalvo antaa myös suojaa kiveniskuja vastaan. Katso uudet OptiCont TPU lamppukalvot.

Lisätietoa asentamisesta tai tuotteistamme voit kysellä puhelimitse 0456959409 tai sähköpostitse info@yliteippaus.fi

Golf GTI teipattuna OptiCont 1.0 Mattamustalla autoteipillä 8)
Kuva

Vastaa Viestiin