Laadukkaat Skyfol -auringonsuojakalvot pitävät autosi viileänä - Tummennuskalvot.fi

Yritykset voivat esitellä tuotteitaan täällä
Vastaa Viestiin
Tummennuskalvot.fi
Viestit: 7
Liittynyt: 12.5.2019 18:42

Laadukkaat Skyfol -auringonsuojakalvot pitävät autosi viileänä - Tummennuskalvot.fi

Viesti Kirjoittaja Tummennuskalvot.fi » 8.4.2022 13:41

Olemme nyt Skyfol -tummennuskalvojen virallinen maahantuoja! Skyfolin metallisoidut ja keraamiset kalvot tarjoavat erinomaista lämmöntorjuntaa reiluilla hinnoilla. Skyfolin tummennuskalvot ovat myös varustettu hyvillä asennusominaisuuksilla.

Skyfol PerformX: Hyvällä muotoutuvuudulle ja antistaattisella pinnalla varustettu metallisoitu tummennuskalvo niin harrastajalle kuin ammattilaiselle. Antistaattisen pinnan ansiosta kalvo ei kerää pölyä, mikä helpottaa asentamista hyvän muotoutuvuuden lisäksi. PerformX -auringonsuojakalvolle tarjoamme 10 vuoden takuun värin haalistumisen, kuplimisen ja irtoamisen osalta.

Skyfol Shark HP Pro: Erinomaiset asennusominaisuudet tekevät Skyfol Shark HP Pro:sta ammattilaisen valinnan. Hyvä kutistuvuus ja tarttuvuus tekevät asennuksesta nopeaa. Skyfol Shark HP Pro on hyvin muotoutuva ja pysyy hyvin kiinni myös lämmitinraudallisissa takaikkunoissa tarttuvuutensa ansiosta. Shark HP Pro on metallisoitu tummennuskalvo kuten PerformX, jonka ansiosta sillä on hyvä lämpösäteilyntorjunta ja UV-säteilystä kalvo torjuu 99%. Nykyaikainen metallisointi ei häiritse GPS-signaaleja lainkaan.

Skyfol BabyGuard: Skyfolin lippulaivatuote, joka on suunniteltu matkustajien turvallisuutta ajatellen. Sen avainominaisuuksina on kyky pitää lasinsirut yhdessä ikkunan särkyessä sekä markkinoita johtava lämmöntorjunta. Kalvon paksuuden, monikerroksisuuden ja kovan liimapinnan ansiosta lasinsirut liimaantuvat BabyGuardiin. Voittamaton lämmöntorjunta on kalvon keraamisuuden ansiota. 5% sävyisenä BabyGuard torjuu jopa 70% kaikesta lämpösäteilystä.

Kuva

Vastaa Viestiin