Mk4 1,9 tdi Golf ei näytä nopeutta enää

Kaikki tekniikkaan liittyvä
Jahtimies
Viestit: 48
Liittynyt: 3.12.2017 6:54

Mk4 1,9 tdi Golf ei näytä nopeutta enää

Viesti Kirjoittaja Jahtimies » 5.7.2019 20:13

Mistähän tätä varianttia nyt korjaisin kun alkoi tuommoista tekemään :

Eilen heilui nopeusmittarin neula hiljaisessa vauhdissa aivan holtittomasti ylös-alas....... Pysähdyksen jälkeen rauhoittui mutta tänään vaipui nollille,eikä sieltä näytä liikahtavan. Samaan aikaan alkoi polttoainemäärän vähyydestä ilmoittava äänimerkki kuulua ja tankkaussymboli syttyä..... Ääni kuuluu lyhyenä,kuten normaalisti valo syttyy ja sammuu syttyy ja sammuu...... tuntuu,että herkimmin syttyy kiihdytyksessä ja käännöksissä jne.....
Molemmat viat ilmestyivät lähes samanaikaisesti.

Uskon,että ongelma on aika tavallinen näissä ikääntyneissä....... Mutta nyt saa taas arvella , että mistä johtuu tällä kertaa ??? Kiitos auttaville jo etukäteen TAAS .
Näitten kanssa joutuu näköjään jatkuvasti eri syistä vierailemaan näillä palstoilla, joilta tietoa yleensä löytyy...... Löytyykö nytkin ????

Jahtimies
Viestit: 48
Liittynyt: 3.12.2017 6:54

Re: Mk4 1,9 tdi Golf ei näytä nopeutta enää

Viesti Kirjoittaja Jahtimies » 11.7.2019 17:43

Täydentävänä kommenttina sen verran,että akun alla olevaa johtonippua väännellen toiminnot palautuivat normaaleiksi. Mitään ei kuitenkaan vielä korjattu, joten oikea korjaus lienee odottamassa. Nyt tässä aprikoidaan,että mitenkähän sen korjattavan kohdan vois löytää ja saada esille ?????
Tällä hetkellä auto pelittää normaalisti.

Vastaa Viestiin