Sivu 1/1

Auton nosto hallitunkilla

Lähetetty: 21.3.2020 10:07
Kirjoittaja Fiikus
Terve!

Tulipa hommattua tuollainen Golf Variant V 2005, on tuntunut hyvältä hankinnalta tähän asti :)

Kesärenkaiden vaihto olisi kohta edessä, miten olette nostaneet autoa hallitunkilla? Auton oma tunkki vaikuttaa sen verran hempulalta että sen jättäisi mielellään hätäkäyttöön.

Tutkin alustaa ja edessä näyttäisi olevan tukevan näköinen vinopalkki. Takana ei oikein mitään, ehkä iskareiden alapäästä. Ongelma on se, että hallitunkki ei käytössä olevissa tiloissa varmaan mahdu noihin paikkoihin.

Auton oman tunkin nostokohdalta helmasta ei uskalla sellaisenaan kokeilla, taitaa murjoa pokkauksen tai jotain muuta eikä luultavasti pelkkä jackpadikaan siinä kohtaa auta.

Mietin jos ajaisin noin parikymmentäsenttiseen kakkosneloseen sirkkelillä uran, johon pokkaus mahtuisi uppoamaan ja puu vastaisi suoraan helmaan pokkauksen molemmin puolin. Hallitunkilla sitten vain puuta vasten auto ylös nurkka kerrallaan siten että kakkosnelonen olisi suunnilleen auton oman tunkin nostokohdassa.

Uskaltaisiko tuollaista kokeilla vai meneekö helma tai joku muu paikka ruttuun? Kakkosneloseen voisi laittaa vielä vaikka polkupyörän sisäkumia pehmusteeksi maalipintaa suojaamaan.

Re: Auton nosto hallitunkilla

Lähetetty: 22.3.2020 13:09
Kirjoittaja muppis
Tuo päällystetty kakkosnelonen on oikein hyvä vaihtoehto. Tosin ei kannata ottaa sitä kuivinta kakkosnelosen pätkää, kun se halkeaa helposti.
Itse kävin Motonetistä tämän tyyliset palat ja sahasin niihin sopivat urat.