Race: Alusta ja jarrut

Yritykset voivat esitellä tuotteitaan täällä
Vastaa Viestiin
Race Performance Oy
Viestit: 1105
Liittynyt: 25.9.2009 11:20
Paikkakunta: PORNAINEN
Viesti:

Race: Alusta ja jarrut

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy »

Talvirengassesonki tulee: pyöränpultit, mutterit ja levikepalat!

Kohta kun alkaa taas rengassesonki, kannattaa kiinnitystarpeet ja talvivalssien tyyliseikat hoitaa kondikseen.

Kuva

Kauttamme löydät mutterit, pultit ja pinnapultit autoon kuin autoon. Verkkosivuilta löydät helppokäyttöisen hakukoneen jolla löydät vaivattomasti pultit tai mutterit juuri oikealla kierteellä ja nousulla, sillä lista erilaisita mittacomboista on pitkä.

Talvirengassesonkia silmällä pitäen lisäsimme tänään edullisia sisäkantaisia pyöränmuttereita M12x1.5 sekä M12x1.25 nousulla mustana ja hopeana. Pidämme tietenkin kaikkia malleja aina varastossa. Pulttien ja muttereiden lisäksi meiltä löytyy Eibachin levikepaloja, eli puhekielessä spacereitä - valikoima kattaa suurimman osan autoista ja toki haku pelkällä jaolla ja paksuudella onnistuu jos auto on malliltaan harvinaisempi eikä jostain syystä löydy Eibachin varsin kattavasta listasta.

Spacereitä löytyy pultattavina, läpipultattavina sekä pelkkinä lättyinä jotka kesittyvät navan omalla olakkeella - useimmiten kaikista ohuimmat palat ovat läpipultattavia, kun taas paksummat ovat useasti pultattavia. Raidevälin levenetäminen tuo ulkonäöllisen puolen lisäksi muun muassa paremman ajettavuuden kun leveämpi raideväli vähentää turhaa korin kallistelua. Eibachin levikepalat on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja täten kestävät kovimmissakin olosuhteissa mukisematta.

Pultit, mutterit ja levikepalat verkkokaupassa:
»» Sisäkantaiset pyöränmutterit
»» Eibach pyöränpultit
»» Eibach pyöränmutterit
»» Eibach Prospacer levikepalat

-Riku

Kirjoitus sivuillamme
Vastaa Viestiin