Race: Mittarit ja elektroniikka

Yritykset voivat esitellä tuotteitaan täällä
Vastaa Viestiin
Race Performance Oy
Viestit: 1105
Liittynyt: 25.9.2009 11:20
Paikkakunta: PORNAINEN
Viesti:

Race: Mittarit ja elektroniikka

Viesti Kirjoittaja Race Performance Oy »

Cibie lisäpitkillä valoa pimeyteen

Pikkuhiljaa pimenevään syksyyn saa helposti lisää valotehoa Cibie LED lisäpitkillä. Tehokkaimmat mallit tarjoavat jopa puolen kilomerin valokeilan.

Kuva

Cibien valoja on saatavilla irtona ja myös kappaleittain, eli viime vuonna tulleen lakimuutoksen myötä parin päälle voi ostaa vielä yhden kolmanneksi. Cibietä löytyy kolmessa eri kokoluokassa, on 5.6", 7" ja 9" - eli kaikenkokoisiin autoihin saa sopivan kokoista valoa ja kaikissa valoteho on vähintäänkin riittävä. Pienimmät mallit menevät näppärästi esimerkiksi henkilöautoihin sekä isommat suuremmille hyötyautoille kuten pakettiautoille ja rekoille 12v ja 24v järjestelmille.

Lakimuutos 28.8.2017
Maanantaina 28.8.2017 Trafi muutti määräyksiä lisävaloja koskien - nyt keulille saa heittää myös parittoman määrän lamppuja, eli ns. "Ruotsin tyylin" asentaminen on sallittua. Eli asennuscombona auton omat valot + 3 lisälyhtyä on laillista, mutta täytyy kuitenkin muistaa ennallaan pysyvät referenssilukusäädökset, eli yhtäaikaa palavien valojen referenssiluku saa olla enintään 100.

Cibie Oscar LED lisäpitkät:
»» Lisävalot

-Riku
Vastaa Viestiin