Mk4 1,9 tdi Golf ei näytä nopeutta enää

Kaikki tekniikkaan liittyvä
Jahtimies
Viestit: 65
Liittynyt: 3.12.2017 6:54

Mk4 1,9 tdi Golf ei näytä nopeutta enää

Viesti Kirjoittaja Jahtimies »

Mistähän tätä varianttia nyt korjaisin kun alkoi tuommoista tekemään :

Eilen heilui nopeusmittarin neula hiljaisessa vauhdissa aivan holtittomasti ylös-alas....... Pysähdyksen jälkeen rauhoittui mutta tänään vaipui nollille,eikä sieltä näytä liikahtavan. Samaan aikaan alkoi polttoainemäärän vähyydestä ilmoittava äänimerkki kuulua ja tankkaussymboli syttyä..... Ääni kuuluu lyhyenä,kuten normaalisti valo syttyy ja sammuu syttyy ja sammuu...... tuntuu,että herkimmin syttyy kiihdytyksessä ja käännöksissä jne.....
Molemmat viat ilmestyivät lähes samanaikaisesti.

Uskon,että ongelma on aika tavallinen näissä ikääntyneissä....... Mutta nyt saa taas arvella , että mistä johtuu tällä kertaa ??? Kiitos auttaville jo etukäteen TAAS .
Näitten kanssa joutuu näköjään jatkuvasti eri syistä vierailemaan näillä palstoilla, joilta tietoa yleensä löytyy...... Löytyykö nytkin ????
Jahtimies
Viestit: 65
Liittynyt: 3.12.2017 6:54

Re: Mk4 1,9 tdi Golf ei näytä nopeutta enää

Viesti Kirjoittaja Jahtimies »

Täydentävänä kommenttina sen verran,että akun alla olevaa johtonippua väännellen toiminnot palautuivat normaaleiksi. Mitään ei kuitenkaan vielä korjattu, joten oikea korjaus lienee odottamassa. Nyt tässä aprikoidaan,että mitenkähän sen korjattavan kohdan vois löytää ja saada esille ?????
Tällä hetkellä auto pelittää normaalisti.
Jahtimies
Viestit: 65
Liittynyt: 3.12.2017 6:54

Re: Mk4 1,9 tdi Golf ei näytä nopeutta enää

Viesti Kirjoittaja Jahtimies »

Aikaa on kulunut mutta ongelma pysynyt ( aina välillä esiitntyy).

Välillä autossa kaikki toimii kuten pitääkin toimia mutta välillä tuo ongelma palaa.

En tiedä, olenko tehnyt oikeita johtopäätöksiä mutta minusta tuntuu,että akun alla olevan johtonipun puistelu/vääntely on vaikuttanut asiaan eli veikkaukseni on,että kun satun vääntämään johtoja oikeaan suuntaan, niin kontakti paranee ja vehkeet toimivat taas.

Osaisiko joku neuvoa, minkä väriset johdot tulisi katsoa erityisen tarkasti ? Minkä antureitten johdot ? Johdot väliltä : " mistä-mihin ?" jne......

Järjestyusikö keneltäkään ko.alueen kytkentäkaaviota ( tai tietoa, mistä kytkentäkaavion vois saada ) ?
Tuolla vieraskielisillä foorumeilla on käsitelty juuri vastaavaa oireyhtymää mielestäni todella paljon ja " lääkkeet" ovat olleet kovin monenlaisia eri tapauksissa ( vaikka oireet täsmälleen samat kuin mullakin nyt )

Ovat saaneet ongelman poistetuksi mm. sulakkeen uusimisella, noeusmittarin anturin uusimisella, johtosarjojen maaton parantamisella, johtovikojen ( hiertynyt tai poikki ) korjaamisella jne.......Vaikuttaa siltä,että ongelma on tosi yleinen.

Kyllä tässä roplaamaan täytyy alkaa ja hyvät neuvot,ohjeet,kaaviot voisivat olla hyväksi avuksi.
Voisitteko taas auttaa....te, jotka tiedätte tai vahvasti uskallatte arvailla,kiitos ?

Mitään en ole kunnolla vielä korjannut.... ravistellut vaan. Nyt on tarkoitus alkaa,jos saan selkeitä " nuotteja".
Olis kovin mukavaa jos " apuja" löytyis.......
Vastaa Viestiin